Sport och Rekreation

Vandra & Mountainbike (Östgötaleden)
Plats: Kinda
Restid: 0 minuten
Webbsida: www.ostgotaleden.se

Östgötaleden är Sveriges längsta vandringsled med sina 1400 km att vandra! 120 km av dessa ligger i Kinda Kommun. Vandringsleden går längs med vår camping. Vi har ett antal leder med utgångspunkt från campingen. Leden är utmärkt med orange pilar. På ovanstående webbsida finns även engelsktalig information. Upplev friheten, frisk luft och en fantastiskt vacker natur.

 

Paddla Kanot

Hos oss kan du hyra kanot. Många tycker om att paddla ut till ön som ligger mitt i Övre Föllingen och klättra upp förberget. Från berget på den öde ön har du en fin utsikt över sjön och campingen. Och där kan du även grilla en korv eller avnjuta medtagen kappsäck.

Båt

I campingens reception kan du hyra båt med eller utan el.

Plats: Kinda

Cykla

Restid: 0 minuter
Webbsida: www.ostgotaleden.se

Kinda Kommun/Östergötland kan även upplevas med cykel. Det finns ett diverse cykelturer utsatta och kartor över dessa finns att köpa i vår reception på Pinnarp.

 

Bad

Du kan bada på många olika platser när du är ute och åker. En utav de mest populära baden och stränderna är vår egen sandstrand här i Pinnarp. Vi har brygga med hopptorn. En härlig sandstrand att njuta på under varma sommardagar. 

Golf

Plats: Pinnarp Kisa
Restid: –
Webbsida: www.kindagk.se
Bredvid campingen ligger Björndals Golfbana, en utmanande 9 håls golfbana. I Östergötland finns det ytterligare 20 golfbanor med variation från 9 till 27 hål.

Fiske

Sjön som Pinnarp Camping ligger vid heter Övre Föllingen. Fiskar som du kan fånga är gädda, abborre, gös, mört & röding. Lös fiskekort i receptionen.

I sjön Sommen kan du fiska lax och andra sorters fisk.
Se www.sagolikasommenbygd.se