Camping / Trekkershutten / Bar

Caravan, camper & tent:
De camping heeft ongeveer 100 plaatsen voor caravans, campers en tenten, daarvan hebben ongeveer 65 plaatsen stroom.

 

 

Zweedse “stuga”:
We hebben 5 “stuga’s” te huur (3 voor 2 personen (8 m2) en 2 voor 4-5 pers. Een stuga is een simpel huisje (niet te verwarren met een bungalow zoals men die wellicht van een bungalowpark kent) met stapelbedden, koelkast, waterkoker, tafel/stoelen. (kookgerei en servies kan gebruikt worden in de algemene recreatiekeuken) Kussens, dekens en matrassen zijn aanwezig in de stuga, maar beddengoed dient u zelf mee te brengen of te huren aan de receptie. Helaas zijn huisdieren niet toegelaten in de stuga’s.

2 pers. mini stuga:

20150513_113024_resized20150513_112825_resized

4 – 5 pers. mini stuga:
new stuga (2)2 new stuga (1)2

 


 

 

Servicegebouwen:
Sinds 2012 is ons sanitairgebouw compleet gerenoveerd! Nieuwe douches, toiletten en wastafels gratis te gebruiken door alle campinggasten.

Het “oude” servicegebouw heeft een gezamelijke keuken en wasgelegenheid. In dit gebouw bevindt zich ook de receptie / kiosk.

Receptie & bar/restaurant
Hier kunt u inchecken of een hapje eten onder  het genot van een koud biertje of glas wijn. Ook verkopen we ijs en souvenirs. Verder kunt u hier ook terecht voor uw favoriete sportwedstrijd op tv of het huren van boten.

Het hele seizoen kunt u uw ontbijtbroodjes en croissants bij ons bestellen, deze liggen dan de volgende ochtend voor u klaar!

Voor de openingstijden kunt u kijken bij Openingstijden

 

 

 

 

.