Aktiviteter

Sverige… Skandinaviens pärla.
Sverige är ett land med vackra landskap, fina sjöar och fantastiska berg. På den svenska landsbygden kan man finna ro och utrymme och andas ut. Klimatet är angenämt. I Sverige kan man uppleva kalla vintrar och varma somrar.

Östergötland

Photo: Annika Seegers

Photo: Annika Seegers

Pinnarp Camping ligger i landskapet Östergötland, ett område som kan kallas “Sverige i miniatyr”. Varför? Här kan du se gamla lövskogar, granskog, ängmark, berg och grottor och många sjöar.

Det är ett sagolikt landskap, där du om du har tur kan få se både räv, vildsvin, hjort och älg.

I naturen runt Pinnarp går det utmärkt att vandra. Den mest kända vandringsleden (Östgötaleden) går längs med campingen och runt sjön Övre Föllingen. Den här leden tar dig längs vackra platser i omgivningen. Du kan även utforska naturen med kanot, kajak eller cykel och njuta av allt det sköna som naturen runt Pinnarp har att erbjuda. Även flerdagsturer finns det möjlighet till.

Photo: Annika Seegers

Photo: Annika Seegers

Även på hösten har Pinnarp mycket att erbjuda då man som besökande kan plocka blåbär, lingon och svamp i skogens skafferi.

På campingen kan du i lugn och ro titta i vår infomationshörna och informera dig om aktiviteter och utflykter i vår region. Vandring, kanot och cykel kartor finns även här. Du kan även fråga vår kunniga personal som gärna hjälper dig om du har någon fråga eller om du behöver hjälp att boka något. I Kisa ligger även den närmaste turistbyrån (8km).

Vill du redan nu läsa mer om populära aktiviteter i vår omgivning, läs då vidare….. eller klick på ”aktiviteter”

Familj | Konst & Handverk | Sport & Fritid | Natur & Kultur